tirsdag den 8. februar 2011

Baracoa farvel

Lige en ganske kort blog, kun for at fortaelle, at vi har det super, bliver chokoladebrune og nyder solen og varmen. Vi blev en dag mere her i Baracoa, for vi kender jo hverken forholdene eller vejret vestpaa, saa hvorfor ikke faa vores vand- og strandlyst tilgodeset. Skulle der saa komme mere senere, saa tager vi det med.
Min eneste skuffelse her i byen, er deres chokoladecafe. De har bare ingenting i den cafe. Det er altsaa for ringe. De fleste af dagene har den vaeret lukket, men i gaar fandt vi den endelig aaben. Det eneste de havde, var varm cacao. Intet andet. Et kaempe lokale fyldt med tomme borde og stole. Chokoladefabrikken ligger lige udenfor byen. HVAD SKER DER!!!!!!!! Maaske er det Chris der ikke er kommet paa arbejde.
Ellers kan jeg fortaelle at vores strandbesoeg blev forsoedet med cocouruu (eller noget i den stil) kraemmerhuse af bananblade fyldt med kokos, sukker og frugtjuice. Smager praecis som det der er ovenpaa droemmekage. Dertil juicen fra en frisk kokosnoed, plus bananer med mange smagsnuancer. Der er baade syrlige og soede. Meget laekkert. Det lykkedes ogsaa Peter at faa nogle gode snorkleoplevelser ved det koralrev som ligger 1 km ude. Han blev omringet af store hornfisk-lignende fisk og saa masser af andre. Jeg selv noejedes med at nyde svoemmeture laengere inde mod land.
Bortset fra nogle meget ihaerdige saelgere, havde vi faktisk vores del af stranden fuldstaendig for os selv, og alligevel var der sodavand og kaffe indenfor 5 min. gaaafstand. Ideelt.

Nu har vi pakket og tager bussen tilbage til Santiago kl. 2, bliver der i nat og tager natbussen til Havana i morgen nat.

Mange solglade hilsner fra Cuba.

1 kommentar:

  1. Hej med jer. Det lyder bare helt fantastisk. Her står den på sne i weekenden siger de:-)
    Er lige kommet hjem fra guitar spil. mon jeg nogensinde får det lært rigtigt? I morgen aften har jeg fri det glæder jeg mig til.
    Knus til jer begge
    Anne-lise

    SvarSlet